viernes, 10 de abril de 2015

4a Jornada de Lliga Catalana


Aquest  dissabte 11 de 09:45 a 13 hores d'abril al Camp de Rugby del Sitges  tornem a tenir Torneig Oficial de Lliga Catalana. El Torneig correspon a la 4a Jornada de la Lliga Catalana de Touch 2014-2015.

Com a novetat en aquest Torneig tindrem convidats al Laguna. Aquest equip ve de Tenerife i és l’actual Campió d’Espanya.

Estem preparant la Jornada amb molta il·lusió i a més en l’entrenament d’ahir dijous, vam poder gaudir de la companyia de l’Efrén (entrenador del Laguna) i d’en Roy Tetai.

En Roy va ser un dels introductors del Touch a Catalunya i segons l’Efrén segurament també d’Espanya, ja que al 2004 va començar a intentar que aquest esport es practiqués aquí i va rebre l’acollida del Rugby Club Cornellà organitzant el 2005 el Primer Torneig de Touch a Catalunya a la nostra ciutat. A més, va acabar fundant la Secció de Touch com a jugador i entrenador en la primera etapa de la Secció.


En Roy és Neozelandés on actualment hi viu,però durant uns dies ha tornat a Catalunya amb la que té uns forts lligams. Ens ha comentat que des de Nova Zelanda segueix l’evolució del Touch a Catalunya i que està molt content de l’evolució del nostre esport a Catalunya ja que han augmentat moltíssim  el nombre d’equips i s’ha organitzat una Lliga. 

Anem amb moltes ganes a Sitges i a per totes i a medir-nos a un gran equip com el Laguna!



No hay comentarios:

Publicar un comentario