lunes, 24 de noviembre de 2014

Noticies de la setmana


El passat dimarts 18 de novembre vam fer un entrenament conjunt i un partit amistós amb un combinat català femení.

Aquest partit ens va servir als dos equips, a les noies per conjuntar-se una mica de cara al seu desplaçament a València per disputar el Torneig Liopardas 2014 en el que van participar amb l'equip de les Liopardas (un combinat de jugadores catalanes, valencianes i una canària).



A nosaltres ens va servir per prendre millor les mides del camp, agafar ritme de partit, practicar jugades i per a que les noves incorporacions a l'equip tinguessin l'oportunitat de disputar un partit abans de la 2a Jornada de Lliga Catalana que es disputa aquest dissabte.



El dissabte es va disputar el Torneig Liopardas 2014 a València i les noies del Cornellà (Belén i Alba) que es van desplaçar fins allà van quedar a la 4a posició de la categoria femenina. L'Isma va jugar amb la preselecció pel campionat Europeu de 2016 amb Touch España i també va quedar en 4a posició de la categoria masculina.

Aquesta setmana farem els entrenaments dimarts i dimecres com és habitual però el divendres no hi haurà entrenament ja que ens dedicarem a la logística i l'organització de la 2a Jornada de la Lliga i a més ens entrevistaran a Ràdio Cornellà al programa d'esports que s'emet entre les 9 i les 10 de la nit.

Si voleu seguir les notícies de l'equip diàriament, no oblideu afegir-vos al grup de facebook (haurà premi pel que faci 200 likes!) .





No hay comentarios:

Publicar un comentario