lunes, 13 de octubre de 2014

Tercers a la Primera Jornada de la Lliga Catalana de Touch

Matí molt assolellat el d’aquest 11 d’octubre al Camp de Rugbi de la Universitat de Barcelona. Per molt que passen els anys i sembli que el camp està en bones condicions (encara manté la gespa) els històrics bassals del “Sitari” segueixen presents.

Vam arribar a l’expectativa del nivell que ens trobaríem, amb l’objectiu d’aprendre i l’humiltat de ser un equip nou i amb més de la meitat de la plantilla novella en aquest esport (encara que la majoria venim del Rugbi XV). Es per això que estem molt contents del resultat en el nostre debut, tercera posició (2 victòries i 2 derrotes).


Primer partit Sitges derrota 3-2: Vam sortir nerviosos davant un equip que ja té experiència en el joc. Fruit d’aquests nervis vam patir errors defensius, i errors en les passades i la recepció.

Segon partit Enginyers victòria 4-3:  després del partit amb Sitges vam descansar 5 minuts i ja estàvem jugant amb els Enginyers. Vam analitzar els errors del partit anterior i l’ajustada derrota ens va donar la confiança que ens va mancar en l’anterior partit. Fruit d’aquesta pèrdua de nerviosisme va millorar el joc a  la mà a més vam millorar en la col·locació al camp tant en atac com en defensa.

Reforç "tangano"
Tercer partit derrota TRB 2-4: abans de jugar enfront l’actual campió de la Lliga Catalana,vam descansar prop d’una hora. Després de l’aturada vam sortir freds i a més  ja no teníem el reforç “tangano”. Es va notar la falta de ritme de competició i la nostra inexperiència tot i això vam plantar cara en tot moment i inclús el marcador podria haver estat més ajustat, però van haver-hi dos marques que ens van anul·lar per fer forward-pass ( passada adavantada).

Quart partit victòria BUC 5-0: vam sortir molt concentrats tot i que les cames ja ens feien figa i alguns jugadors van patir rampes. Tot i això vam jugar a fer-ho fàcil a intentar reproduir els automatismes que estem entrenant. La concentració en defensa, aquests automatismes i les cames d’en Jaime que sembla, que mai es cansa, ens van permetre mantenir el marcador a 0 i fer els 5 assajos.

Alineació
Belén, Alba (capitana), Laura, Tony, Edgar, Kongo, “Tangano”, Chema, Aladen, Jaime i Isma.

Esperem recuperar aviat a l’Isaac (lesionat i que no va participar en el torneig) i a Raquel que s’acaba d’incorporar a l’equip.

A més hem d’agraïr l’esforç a les 3 jugadores ja que hem de jugar amb un mínim de 2 noies al camp (cosa que comporta que només tenen un canvi). A més la Laura va reforçar l’equip anglès dels OAKS que van participar en el Torneig en un parell de partits amistosos (ells venien sense noies). I l’Alba i la Belén van arbitrar dos partits.

També alguns jugadors i jugadores del nostre Club van participar en el combinat català que es va enfrontar a l’equip anglès.

Adjuntem classificació i quadre de resultats

























Us deixem un recull fotogràfic del nostre equip extret del blog de TRB, on hi podeu trobar més fotos de la jornada.








No hay comentarios:

Publicar un comentario